E-commerce, e-handel, etail… oftewel online verkopen. Megaprojects B.V. verkoopt Westinghouse Homeware producten sinds december 2019 op Bol.com. Ruim anderhalf jaar later kijken we terug op een ontwikkeling en groei waar we trots op zijn! Een groei van …% op onze totale e-commerce platformen. Benieuwd geworden naar ons e-commerce verhaal? Lees dan verder!

BOL.COM

In december 2019 begon Megaprojects B.V. met de verkoop van Westinghouse Homeware producten op het e-commerce platform Bol.com. Bol.com was de start van ons e-commerce avontuur en vanuit deze ervaring hebben we veel geleerd. Hier ontstond de motivatie drive om uit te breiden naar andere platformen en te groeien.

AMAZON

Bol.com is natuurlijk enorm bekend in Nederland, maar minder of niet bekend in de rest van Europa. Dat brengt ons op Amazon. Megaprojects is tenslotte distributeur van het Amerikaanse merk voor heel Europa dus de beslissing was snel gemaakt. Het begon bij Amazon.de en niet lang hierna volgden Amazon.es, Amazon.fr, Amazon.it en Amazon.nl. Bekijk onze store front en bekijk ons productassortiment!

FONQ, BLOKKER EN VIDAXL

Megaprojects is natuurlijk een Nederlands bedrijf en als Europees distributeur van het merk Westinghouse Homeware is het belangrijk ook in het eigen land naar mogelijkheden te kijken. Sinds de zomer van 2021 zijn we ook vindbaar op FonQ, Blokker en VidaXL. Drie platformen waar het merk Westinghouse goed tot zijn recht komt. We zijn benieuwd wat voor groei dit ons gaat brengen!

MEGAPROJECTS WEBSITE

Naast bestaande e-commerce platformen wil Megaprojects in 2021 een webshop lanceren! Het doel is om een uitgebreid productportfolio te kunnen aanbieden en later zeker ook andere merken toe te voegen. Heb jij of ken jij een merk dat ondersteuning kan gebruiken? Megaprojects helpt jouw merk groeien! Neem contact met ons op of bekijk onze website.

Megaprojects B.V. kijkt met name uit naar het laatste kwartaal van 2021. De feestdagen geven in het e-commerce landschap een echte boost en met ons eigen magazijn gaan we er voor de volle 100% voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *