Over Megaprojects

Er is niet één succesformule, wij creëren dit samen met jou

Megaprojects B.V., een snelgroeiende startup met grote ambities. In een jaar tijd is Megaprojects uitgegroeid tot een team van 10 medewerkers, en zetten we onze expertise in om bedrijven een productportfolio te bieden dat past bij de vraag en behoefte vanuit de markt. Onze expertise omvat zowel B2C als B2B producten. Sinds 2020 heeft Megaprojects ook de D2C strategie toegevoegd aan haar kernactiviteiten. Ons team van professionals en een langdurige, vertrouwelijke betrokkenheid helpen jouw business groeien!

Geen project is te groot of te klein voor Megaprojects. We ondersteunen jou met welk vraagstuk dan ook. Samenwerken met ons? Het enige wat wij nodig hebben is een duidelijke vraag en natuurlijk een Mega Motivatie!

Wordt ons volgende megaproject en groei met ons mee!

Neem contact op

Samen met Megaprojects naar een hoger niveau

Ambitie

Ambitie is onze drijfveer. Megaprojects werkt samen met ambitieuze partijen en merken die passie uitstralen. Met ons energieke team doen wij er alles aan om uw merk of bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Expertise

Met ons team van professionals hebben we een diversiteit aan kennis en kunde in huis. Megaprojects past dit toe op welke vraag dan ook. Is iets nieuw voor ons? Ook wij ontwikkelen ons nog elke dag.

Betrokkenheid

Wij werken samen met merken en partners waar we in geloven en gaan hier met volle overgave mee aan de slag. Onze 100% betrokkenheid uit zich in snelle communicatie, een vertrouwensband en een dynamische samenwerking.

De totale aanpak

Product sourcing
Marketing
E-commerce
Sales
Logistics
Aftersales

Voor de merken en klanten die er specifiek behoefte aan hebben, kunnen wij met plezier doen waar wij ons al decennia in onderscheiden; sourcing. Zelf zijn wij constant op zoek naar kwalitatieve producten die passen bij het assortiment dat Megaprojects wil bieden. Ons portfolio is divers, wat ons de mogelijkheid geeft met bedrijven uit verschillende industrieën in zee te gaan, maar ook goed kunnen reageren op de vraag vanuit consumenten.

Megaprojects beheerst marketing in de breedste zin van het woord. Marktonderzoek, data-analyses, concurrentenonderzoek maar ook conceptontwikkeling, social media, advertising, campagnes en content creatie. Daarnaast wordt e-commerce, sales en product sourcing ondersteund vanuit marketing perspectief. Per merk bekijken we de doelgroep, de boodschap en hoe we het product zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten door middel van een gestructureerde marketingstrategie.

Online marktplaatsen hebben in het afgelopen decennium flink marktaandeel gewonnen. Voor merken is dit dan ook één van de meest belangrijke afzetkanalen geworden. Binnen Megaprojects hebben wij een ambitieus en ervaren e-commerce team die verantwoordelijk zijn voor onze D2C verkopen. Door middel van data-analyses, kwalitatieve content en goede service creëren wij in een korte tijd merkbekendheid, wat ook offline voordelen met zich meebrengt.

Met plezier delen wij het succes van onze merken ook met derden. Het Megaprojects sales team heeft een netwerk van retailers en e-tailers aan wie wij onze producten aanbieden. Daarnaast krijgt ons assortiment een platform en kunnen we met behulp van deze partners de juiste doelgroepen bereiken. Naast het verkopen van onze bestaande merken en producten deelt het sales team op basis van marktkennis ook belangrijke informatie voor (potentiële) nieuwe producten, zowel lokaal als voor de algehele consumentenmarkt.

Voor zowel onze partners alsook de consumenten streven wij naar een vlekkeloze en snelle levering. Daarom is Megaprojects constant bezig zich te ontwikkelen op het gebied van logistiek. In ons eigen magazijn van 3500m2 zorgen wij voor voldoende voorraad om de markt te bedienen. Met behulp van zorgvuldig geselecteerde partners verzorgen wij de distributie van onze producten.

Het allerbelangrijkst van zakendoen zijn tevreden klanten. Daarom zet Megaproject zich 100% in voor een positieve klantbeleving. Naast het waarborgen van de kwaliteit van de producten die wij aanbieden, staan wij ook altijd na de verkopen klaar voor onze klanten. Zakelijke klanten kunnen ons bereiken via hun toegewijde salesmanager. Voor consumenten hebben wij een Customer Service proces ingericht waar we ons continue in verbeteren, zodat zowel de klant als de organisatie een zo efficiënt mogelijk

4 merken
500+ producten
9.1 Score Klanten beoordelingen

Meet the Megaprojects team

Dit is ons gedreven team van professionals die graag met jouw merk, bedrijf of project aan de slag gaan. Klik op het teamlid  om alvast kennis te maken.

Wordt je enthousiast van dit team of kunnen we jouw expertise wel gebruiken?
Bekijk dan onze vacatures.

Roland Peeters Oprichter
Ambitie, expertise en betrokkenheid zijn de kernwaarden die ik nastreef bij alles wat ik onderneem. Volgens mij leven wij op deze aarde om onze medemens te dienen. Ik hoop daar met Megaprojects een bijdrage aan te kunnen leveren.
Belinda Peeters – Wahono Mede-oprichter
A passionate and enthusiastic entrepreneur. I love to empower people through energy and interest in order to fuel their own important vision for Megaprojects.
Lars de Weerdt Sales
Mijn passie in de sales zit hem in de uitdaging van groeien met een reële kans van slagen. Megaprojects is een jonge club waarbij iedereen opstaat voor deze groei. Want alleen samen slaag je. Nieuwe markten veroveren en merken groot maken; dat is wat mij drijft. Mijn belangrijkst slogan is dan ook : Als je blijft doen wat altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je gekregen hebt.
Thye Stevens Inkoper
Peter van Aalst Financiële Administratie
Betrouwbaarheid en uitdagingen vinden in nieuwe projecten zijn voor mij twee belangrijke pijlers in mijn werk. Bij Megaprojects vind ik deze pijlers en kan ik mij op allerlei gebieden blijven verbeteren. Samen in een team van collega’s op zoek blijven gaan naar nieuwe ontwikkelingen….ik ga ervoor!
Pleunie Konings E-Commerce Intern
Nick Jansen E-Commerce Intern
Boudewijn van der Sijde E-commerce Specialist
Er is voor alles een oplossing en heb je geen oplossing, dan maak je er 1! Met die visie probeeren ik binnen MegaProjects om Europees terreinwinst te behalen met al onze merken. Als E-Commerce specialist zie ik snel kansen online en pak ik deze ook, om zo onze ambitie waar te maken. Tof om daar deel van uit te mogen maken!
Ben Jongenelen Magazijnchef
Mijn passie voor het magazijn vertaal ik naar het zorgen voor een optimale goederenstroom en alles netjes en overzichtelijk te houden. Op deze manier kunnen alle bestellingen snel worden verstuurd. Muziekje aan en gaan!
Niek van Nieuwenhuijzen Sales Intern