Westinghouse Homeware

Expert in consumentengoederen

9 Januari 1886, de dag waarop George Westinghouse het bedrijf Westinghouse oprichtte. Westinghouse heeft door de jaren heen een verscheidenheid aan ervaring opgedaan. Denk aan het innoveren in wisselstroom tot het opzetten van het eerste commerciële radiostation.

Westinghouse gebruikte zijn innovatieve technische achtergrond en introduceerde de eerste volledig elektrische fornuis in 1917. Het merk groeide uit tot een leider in het ontwerpen en fabriceren van elektrische huishoudelijke apparaten. Westinghouse introduceerde het eerste inductie fornuis in 1973 en ontwikkelde hiervoor een pannen serie. Westinghouse was jarenlang een bekend begrip en geliefd merk. In 1970 heeft Westinghouse Homeware zich teruggetrokken uit de huishoudelijke producten business. In 2019 heeft Megaprojects B.V. het merk Westinghouse Homeware opnieuw in de Europese markt gezet.

Met rijke historische ervaringen kan Westinghouse Homeware u met trots vertellen dat we alle kennis in onze Cookware en SDA (small domestic appliances) hebben gestopt.

Klik hier voor de Westinghouse Catalogus

Bezoek de Westinghouse Homeware webshop

Wat we doen

  • Het opzetten van een Europees (retail) netwerk
  • Uitbouwen van e-commerce, marketing en sales kanalen
  • Verantwoordelijk voor de logistiek van Westinghouse producten door middel van volledig zelfstandig Warehousing
  • Verantwoordelijk voor Europese Marketplaces, online verkoop Westinghouse via Bol.com en Amazon
  • Onderzoeken van marketingstrategieën en toepassen op de branding
  • Customer Service

Westinghouse Catalogi

Geïnteresseerd in het product assortiment van Westinghouse?